تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

عملیات آوار برداری متروپل آبادان به مراحل پایانی رسید

عملیات آوار برداری متروپل آبادان به مراحل پایانی رسید مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان: تخریب باقیمانده متروپل آبادان پس از پایان آواربرداری، خروج اجساد و ایمن سازی محل انجام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۵ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 01
کد خبر: ۱۳۶۴۳۰

به گزارش راهبردمعاصر، شهاب صدیقی با اشاره به اهمیت تخریب باقیمانده ساختمان متروپل گفت: قرارگاه خاتم الانبیاء مسئولیت تخریب فنی سازه را با درنظر گرفتن همه جوانب فنی آن برعهده گرفته است.تخریب باقیمانده متروپل در گرو پایان آواربرداری و خروج اجساد

وی با بیان اینکه کارگاه قرارگاه خاتم الانبیاء در حال تجهیز است، افزود: زمانی می‌توان باقیمانده ساختمان متروپل را بطور کامل تخریب کرد که آواربرداری انجام و اجساد از زیر آوار خارج شوند.

صدیقی درخصوص بازگشت به وضعیت عادی کسب و کار اصناف در محدوده این ساختمان گفت: مقرر شده جلسه‌ای با حضور اصناف، کسبه و اداره صنعت، معدن و تجارت آبادان برگزار شود تا برای نحوه از سرگیری فعالیت تجاری و بازرگانی خیابان امیرکبیر که قلب تجاری این شهرستان است، تصمیم گیری شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان می‌گوید: در حال حاضر از چهارراه خیابان امیرکبیر به سمت خیابان دبستان به دلیل تردد کامیون‌ها و فعالیت تجهیزات سنگین مکانیکی برای آواربرداری ساختمان متروپل مسدود است، اما تردد از بخش غربی خیابان امیرکبیر مانعی ندارد.

خارج کردن اجساد از زیر آوار متروپل در اولویت است

این مقام مسئول خارج کردن اجساد باقیمانده از آوار متروپل آبادان و تحویل آن‌ها به خانواده‌های داغدار را اولویت اصلی گروه‌های امداد و نجات عنوان و اضافه کرد: سپس بر تخریب باقیمانده طبقه‌های این ساختمان با در نظر گرفتن جوانب احتیاط تمرکز می‌کنیم.

بخشی از ساختمان متروپل آبادان ساعت ۱۲ و ۴۰ دقیقه روز دوشنبه، خرداد امسال ریزش کرد و تاکنون ۳۲ نفر از هموطنان در این حادثه جان خود را از دست دادند و ۳۷ نفر دیگر مصدوم شده اند.

به گفته استاندار ویژه خوزستان ۳ نفر از جان باختگانی که از زیر آوار متروپل خارج شده اند، مجهول الهویه هستند./صدا و سیما

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار